Eleva noastra Carmen Maria Budinianu-rezultat remarcabil la BACALAUREAT2020

Carmen Maria Budinianu – Liceul Tehnologic “Matei Basarab” Măxineni

Carmen a obţinut frumoasa medie de 9,31 la examenul de bacalaureat, pe discipline notele ei fiind: 9,45 la limba română, 9 la matematică şi 9,5 la chimie organică. Şi totul fără nicio oră de meditaţii în privat.

“A fost plin de emoţii la bac, mai ales la română, la eseu, unde îmi era frică că nu o să-mi mai aduc nimic aminte din cauza emoţiilor. Am fost mai sigură pe mine la chimie pentru că acolo am exersat mai mult. Dar când am văzut nota am fost foarte bucuroasă, mai ales că la română că nu mă aşteptam la o notă aşa de mare. Mă aşteptam la un 8. Mi-am dorit să iau bacul în primul rând, dar voiam şi cu o notă mare că n-am învăţat degeaba. Am muncit destul de mult. În fiecare zi îmi propuneam să lucrez măcar 3 ore”, spune aceasta.

Carmen demonstrează că determinarea este totul şi că nu există licee slabe. Mai trebuie spus că ea a urmat profilul Textile-pielărie, iar clasa a XII-a a terminat-o cu media generală 9,81.

“Liceele sunt slabe atâta timp cât elevii nu îşi dau interesul. Dar trebuie să fie interes şi din partea profesorilor căci degeaba ne dorim noi dacă nu avem cu cine. Iar eu am avut parte de profesori buni. Chiar au fost persoane minunate”, spune aceasta.

Tânăra ne-a spus că se va înscrie la o şcoală postliceală din Brăila, dorind să devină asistent medical.

“Vreau să fac ceva cu viaţa mea, să plec din mediul rural mai departe. Să îmi fac familia mândră, să mă fac pe mine mândră. Visul meu e să fiu independentă din toate punctele de vedere”, declară Carmen.

Aceasta a ţinut să le mulţumească şi celor care i-au fost alături pe parcursul anilor, pentru că fiecare a avut un rol în reuşita sa.

“Vreau să îI mulţumesc doamnei mele de chimie, Camelia Burcă, pentru că m-a ajutat mult la această disciplină. Am fost şi la concursuri şi doamna ne chema şi la dumneaei acasă ca să lucrăm, să ne pregătim. Îi mulţumesc doamnei diriginte Carmen Elena Stoian pentru cei patru ani. De asemenea, tatălui meu care a fost alături de mine şi m-a susţinut din toate punctele de vedere, surorii mele care a făcut tot posibilul să îmi faciliteze învăţarea pentru bac şi prietenei mele Silviana. Nu vreau să îi uit pe bunicii mei, cărora le mulţumesc mult pentru susţinere”, spune tânăra.

This is especially true once you realize that you have https://www.affordable-papers.net/ made errors.

Leave A Reply

Your email address will not be published.